background image

I’m not Crazy – by Shari-Sayan and GK Productions

Met veel trots presenteer ik mijn debuut single ‘I’m not Crazy’, geschreven en geproduceerd door GK Productions. Zondag 16 februari 2014 werd hiervoor mijn allereerste video opgenomen, en net als bij het opnemen van mijn eerste single, gaan hier behoorlijk wat voorbereidingen aan vooraf. Het regelen van de juiste locatie, kleding en make-up, maar ook het regelen van hoofdrolspelers en figuranten, waarvoor ik ook een oproep via facebook had geplaatst. Dit bezorgde mij nog de nodige stress momenten. Mijn tegenspeler in de clip bleek een dag voor de opnamen onverhoopt in het ziekenhuis te liggen met een beenblessure, en zijn back-up was op het laatste moment ook niet beschikbaar. Uiteindelijk is het allemaal toch nog goed gekomen, want er kwam hulp uit onverwachte hoek. De opnamen konden gelukkig toch doorgaan zoals gepland.

Vervolgens moest er toch nog het nodige gebeuren. Uiteraard werd de clip nog bewerkt en afgemaakt, maar er moest er ook nog een cd cover voor iTunes en een website worden ontworpen. Mijn cd cover en website zijn nu klaar en ik ben heel erg trots op het eindresultaat. Nu maar hopen dat mijn debuutsingle, die verkrijgbaar is via de iTunes store, goed wordt ontvangen.

Het was een spannende, vermoeiende en hectische dag van draaien en fotoshoots, maar ik ben een geweldige ervaring rijker. Ik wil iedereen, en in het bijzonder mijn vader en moeder en natuurlijk Gerard, dan ook heel erg bedanken.

Shari-Sayan

SHARI-CD1-1