background image

Shari and GK Productions

Gerard Kielenstijn is de motor achter GK Productions Echt, een kleine studio voor elke artiest, waar je tegen een vriendelijke prijs je eigen teksten en muziek kunt laten schrijven, arrangeren en produceren. GK Productions mag je gerust benaderen als je een eigen tekst hebt geschreven en daar graag een muzikaal arrangement onder wilt hebben.

Maar het kan natuurlijk ook andersom. Je hebt een arrangement en je wilt daar graag een gezongen tekst op laten maken. GK Productions kun je inzetten voor het editen en samplen, maar ook voor de productie van orkestbanden met achtergrondkoren. Gerard Kielenstijn heeft de debuutsingle ‘I’m not crazy’ voor Shari geheel op het lijf geschreven, maar ook gecomponeerd, geproduceerd en de mastering verzorgd. Zelfs de video-clip van Shari is door hem geproduceerd. Niets was voor hem te veel moeite om dit jonge talent op weg te helpen naar haar eerste debuutsingle.

Het eindresultaat mag er absoluut zijn en Shari is uiterst tevreden over de intensieve en vooral prettige samenwerking met Gerard Kielenstijn.